Site icon חתונמי – נישואים אזרחיים

הכירו את מכשירי השמיעה הקטנים ביותר ממיני סאונד מכשירי שמיעה

צילום - אודיו סאונד

אם תשאלו כל כבד שמיעה בעולם השוקל להיעזר במכשיר שמיעה כלשהו, מה הדבר שהכי מרתיע ומרחיק משימוש והסתייעות במכשירי שמיעה, כנראה שהתשובה הנפוצה ביותר תהיה הגודל המאסיבי של חלק מהמכשירים שהם בולטים במיוחד לעין ומושכים תשומת לב בלתי רצויה. 

למרבה מזלם של משתמשים רבים, חברות מכשירי השמיעה המובילות והטובות בעולם  כמו אודיו סאונד מציעות היום מכשירי שמיעה קטנים ודיסקרטיים במיוחד עם עיצוב מהפכני שלא נראה מעולם עד לשלב הזה. אם גם לכם מפריעים הגודל והנראות של מכשירי שמיעה, אתם ללא ספק צריכים להכיר את המכשירים הללו. כאן תמצאו את כל מה שאתם צריכים לדעת. 

עוצמת שמע בגודל של פול קפה

המכשירים המצוינים הללו נקראים מכשירים בתצורת CIC שזהו קיצור באנגלית של Completely in canal. הכוונה היא בעצם שכל המכשיר כולו, כולל המעבד, המיקרופון והרמקול, נמצאים ברכיב אחד בלבד שנכנס כולו אל תוך תעלת האוזן של המשתמש. כיום, חברת מכשירי שמיעה שרוצה למצב את עצמה כחברה רצינית ומתקדמת, חייבת להציע לקהל הלקוחות שלה מכשירי שמיעה בתצורה הזו ולכן תוכלו למצוא דגמים מצוינים כאלה אצל החברות הטובות ביותר בעולם כמו חברת סוניק, חברת אוטיקון וחברת אודיפון.  לעוד מידע על מכשירי שמיעה זעירים בקישור הזה 

התאמה אישית

יתרון משמעותי ביותר של מכשירי השמיעה  ממיני סאונד הקטנים הוא שהם מעוצבים באופן אישי למידותיו של כל משתמש. בתהליך ההתאמה, לוקח קלינאי התקשורת או האודיולוג מידה מדויקת של תעלת האוזן על ידי יציקת חומר אלסטי שמתקשה וכך למעשה ניתן ליצור מכשיר בגודל ועיצוב אישי לכל משתמש ומשתמש. הדרך הזו מבטיחה בעצם התאמה מושלמת של מכשיר השמיעה לאוזן של כל משתמש והמכשירים הללו לא נוטים להתנדנד בתוך האוזן או ליפול ממנה. 

למי המכשירים הללו מתאימים?

ובכן, בראד ובראשונה מדובר במכשירי שמיעה עבור מי שמחפש דיסקרטיות מקסימלית עם שימוש במכשירי שמיעה. מדובר במכשירים כל כך קטנים, שלרוב בכלל לא ניתן להבחין שהם נמצאים בתוך האוזן. בנוסף, ניתן לקבל אותם במגוון צבעים הדומים לגווני העור השונים, כך שרק חדי האבחנה בכלל ישימו לב כי יש משהו בתוך האוזן. 

על כן, מי שמחפש את הדיסקרטיות המוחלטת, המכשירים מהסוג הזה הם מושלמים בשבילו. יחד עם זאת חשוב להבין כי העיצוב המהפכני ממש לא בא על חשבון האיכות וכי מדובר בכמה ממכשירי השמיעה הטובים ביותר בעולם עם מנגנונים מתקדמים של סריקת סביבה מהירה וניטרול חכם ויעיל של רעשי רקע. 

למי המכשיר פחות מתאים?

אפשר לומר כי היתרון הבולט ביותר של המכשיר שהוא הגודל שלו, הוא גם במידה מסוימת החיסרון שלו. הסיבה לכך היא שמדובר קטן שיכול ללכת בקלות לאיבוד קודם כל ועל כן הוא מתאים פחות עבור מי שמכיר את עצמו כאדם מעט מפוזר שנוטה לאבד חפצים קטנים. בנוסף, בגלל שהוא קטן הוא עשוי להיות קשה לתפעול למי שמתקשה במוטוריקה עדינה ולמי שראייתו לקויה. לכן לרוב אילו מכשירים שלא יתאימו לקהל המבוגר יותר.

האם יש חסרונות למכשירי השמיעה הקטנים?

ובכן – בגדול מדובר במכשירים איכותיים ומתקדמים ואין הבדל של ממש מבחינה טכנית בינם לבין מכשירי שמיעה בתצורות אחרות. יחד עם זאת, אם אתם מחפשים מכשיר שמיעה עם חיבור בלוטוס', חשוב לדעת כי חברות מכשירי השמיעה עדיין לא פיתחו דגמי CIC עם האפשרות הזאת, כך שאם החיבור חשוב לכם יותר מהגודל והדיסקרטיות, תצטרכו לרכוש מכשיר בתצורה אחרת. 

מלבד העניין הזה, מדובר בלי ספק במכשירי שמיעה איכותיים עם עיצוב ייחודי ופורץ דרך.  

 

Exit mobile version